Spørg eksperten: Hvornår refinansiere mit hjem?

Hjem refinansiering er en vidunderlig finansielt værktøj for husejere bruge til gældsforvaltning til investeringer. Hvis den hjem refinansiere bruges korrekt, kan klogt, og på det rigtige tidspunkt, fordelene ved at refinansiere forbedre den finansielle billede af boligejer. Der er ingen cookie cutter tilgang til refinansiering. Hver person eller familie har deres egen unikke sæt af omstændigheder. Her er nogle almindelige spørgsmål boligejere spørger ofte, når de overvejer at refinansiering.
Hvad er de mest kritiske spørgsmål til at spørge mig selv, når refinansiering et hjem?
Er refinansiering vil sætte dig i en bedre position finansielt? Vil refinansiering reducere dine månedlige udgifter, opfylder et kritisk familie krav, eller forbedre din investeringsportefølje? Hvis svaret er ja, er det sandsynligvis et godt tidspunkt til at refinansiere.
Hvad er en costbenefitanalyse?
Dette er en detaljeret redegørelse for de faktiske omkostninger ved refinansiering og hjælper med at levere de bedste økonomiske beslutning. Cost-benefit-analyse analyser af omkostningseffektiviteten af forskellige alternativer for at se, om fordelene opvejer omkostningerne, når man ser på de faktiske udgifter til refinansiering, afgøre hvor lang tid det vil tage at få dækket omkostninger. Er det det værd? En kvalificeret pant professionelle bør gennemgå din alternativer og hjælpe dig bestemme, hvis fordelene opvejer den nærmeste og lang sigt omkostninger. Tommelfingerregel om omkostninger vs fordelen ved refinansiering er, at du har brug for en 1-2% “spread” mellem din eksisterende rente og dagens aktuelle priser. Refinansiering, kan ingen Cash-Out option reducere din månedlige pant betaling eller reducere den resterende mandatperiode, dit lån og dermed spare titusindvis af dollars sandsynligvis interesse i det lange løb. Kontant-Out trækker kontanter (reducerer egenkapital) til hjem forbedring, pædagogisk undervisning, konsolidering af gælden eller til sådanne køb som en investeringsejendom eller andet hjem, bil eller andre større køb.
Hvor ofte skal jeg refinance?
Nogle mennesker refinansiere ofte, men en tommelfingerregel bør være, at du har holdt ejendommen for et år. Refinansiering gør det muligt for boligejer at bruge hjemmet til at foretage transaktioner, der tillader muligheder og eventuelt forbedre boligejer aktiv pool eller aflastning boligejer finansielle kortsigtede. Hvordan boligejer nærmer refinansiere er afgørende for langsigtede finansielle nettoformue. Hvis boligejer er udnytter hjemmet som en anden checkkonto payoff forbrugernes gæld, er finansiel stabilitet for de kommende år reduceret gennem ineffektive penge forvaltning ved at reducere homeowner’s egenkapital. Mulighed for forbrugeren til at opbygge egenkapital er i det væsentlige en langsigtet subtile pensionsordning for boligejer.
Hvad er nogle spørgsmål jeg kan stille pant selskab eller banken håndtering af min refinansiering?
Anvendelsesområdet for finansielle viden pant konsulent eller lån officer besidder spørgsmål i denne transaktion. Denne person skal have et indgående kendskab til penge, og hvordan det virker. Starte med at spørge om deres professionelle legitimationsoplysninger. De bedste pant fagfolk vil have formel business uddannelse, erhvervserfaring i den finansielle sektor, og den institutionelle viden at placere dig i den rigtige vare. På Breakwater pant i Virginia Beach vælger vi vores realkreditlån konsulenter, lån officerer og lån ophavsmændene baseret på styrker i disse områder. Ofte långivere, banker og andre realkreditinstitutter foretager ikke en detaljeret gennemgang af potentielle medarbejdere, der vil håndtere dine vigtigste aktiv. Spørg din pant professionelle hvorfor de anbefaler en bestemt lån produkt til dig. Du bør også velkommen til at stille personlige spørgsmål såsom: har du selv et hjem? Hvilken type af realkreditlån har du? Hvad er dit kredit score? Svarene vil afsløre oplysninger om deres penge forvaltning. Hvis du ikke føler komfortabel med din pant professionelle, forskning en kvalificeret person, der vil hjælpe dig baseret på dine behov. Det er værd at tage sig tid til at finde den rigtige realkreditlån professionel.
Er placeringen af hjem sagen, når de overvejer refinansiering?
Ja, det betyder meget. Nogle ejendomsmarkedet har nået deres højdepunkt. Ikke refinansiere øverst på markedet. Forskning og se hvor hurtigt homes sælger i dit område. Kontakt din lokale fagfolk om hjem værdier i dit marked. De vil være i stand til at give dig deres mening, hjem comps, vurderinger af hjem værdi tendenser i dit område. Jeg anbefaler du lader 10-15% egenkapital i dit hjem, når du refinansiere. Et velrenommeret pant mægler eller långiver vil anbefale, at du holder nogle egenkapital i dit hjem, så du kan sælge din ejendom, hvis situationer diktere.
Påvirker hvilken type af realkreditlån jeg har min refinansiering beslutning?
Absolut. Tal med en kvalificeret pant professionelle først, før du foretager din beslutning. Denne person vil hjælpe dig sammenligne din nuværende mortgage rate/produkt gældende markedskurser, tilgængelige pant vilkår og typer af realkreditlån tilgængelige baseret på dine diskussioner. Jeg ser på realkreditprodukter baseret på en gældsætte analyse af klienter behov. Med det i tankerne regler nogle generelle. Hvis priser er faldende, vil jeg råde en boligejer at bo i deres nuværende lån indtil 2% spænd mellem deres nuværende lån og fremtidige refinansiere lånet. Hvis en kunde har et lån produkt, der justerer nedad i en periode med faldende priser, vil jeg anbefale de bo med dette produkt, indtil en projekterede hastighed forhøje periode, vil stige over en længere periode. Når priser starter til stigning, og forventes for at fortsætte med at stige, vil jeg råde en boligejer med et lån produkt, der justerer, når satser justere, at bevæge sig mod en fast realkreditlån produkt (7, 10, 15 eller 20 år afhængigt af en persons situation pant). Hvis boligejer er geografisk fordrevet på grund af beskæftigelse, sige fem år eller mindre, en langsigtet fast realkreditlån er ikke den optimale produkt. Hvis boligejer har planer om at bo i et bestemt geografisk område og i den samme hjem for en lang periode, vil jeg anbefale en langsigtet fastforrentede produkt og eventuelt et hjem ejeren linje af kredit (HELOC) at supplere homeowner’s finansielle beslutninger. Med langsigtede boliglån kan en boligejer stadig vælge for at betale mere på de vigtigste, at reducere udtrykket af udgifter til lån og renter.
Hvad er økonomiske indikatorer, der lover godt for refinansiering?
En kyndig pant professionelle bør forstå økonomiske indikatorer, og vil være i stand til at give dig en nøjagtig vurdering om der skal refinansiere eller ikke. Er renten stiger eller falder? Med refinansiering er timing alt. Hvis priser falder, og de er lavere end din pant sats (en generel regel er 1-2% lavere og derefter din nuværende fast rente), kunne det være et godt tidspunkt at refinansiere. Hvis ikke, kan det være en bedre idé at sidde stramt og give afkald på refinansiering for nu.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.