Sådan vælges den bedste gamer-pc

Du er kommet til det rigtige sted, hvis du er en lidenskabelig spiller, der ønsker at købe en spilcomputer. Produktsortimentet til pc-spil er omfattende og omfatter mange forskellige typer udstyr. En række muligheder kan gøre det vanskeligt at anbefale den bedste spilcomputer. Her er nogle tips til at hjælpe med at træffe det rigtige valg. Selvom den mest kraftfulde spil-pc ikke bryder banken, skal den stadig være overkommelig nok til at tilfredsstille de fleste spillere.

En spilcomputer af høj kvalitet giver dig mulighed for at tilpasse den efter din smag. Det bliver hurtigere og har flere eksterne enheder såsom et grafikkort og RAM. Du kan også gemme filer og programmer fra ældre spil på et pc-spil af høj kvalitet. Der er mange modeller og mærker af spilcomputere, så det er vigtigt at overveje dine personlige præferencer, når du vælger en.

Du bør også overveje dine behov og budget. gamer computer kan køre op til $ 4.000, og avanceret hardware koster dig mere. Corsair Vigneance i7200 er et godt valg med sine kraftfulde komponenter og tilpasselige muligheder. RGB-belysning er også tilgængelig.

Det er vigtigt at vælge den bedste GPU til din spilcomputer. Størstedelen af moderne GPU’er er lavet af AMD Ryzen, også kendt som Zen. De kan producere fantastiske opløsninger, billeder i sekundet og er i stand til at levere fantastisk grafik. En avanceret GPU giver spillere mulighed for at spille på flere skærme på én gang. HP EliteBook 8540p er et godt valg, hvis du ønsker at spare penge.

Du behøver ikke nødvendigvis en kraftfuld computer, hvis du er en afslappet spiller. Selvom du kun skal spille afslappede spil, skal du bruge et system, der opdateres med 60 billeder i sekunder. Dette er standarden for ikke-konkurrencedygtige spilskærme. Dette er ikke et væsentligt krav til den bedste gaming-bærbare computer.

HP Pavilion P50 stationær computer er ideel til indholdsskabere eller spillere, der producerer videoer. Denne maskine er hurtig nok til at redigere Twitch-højdepunktshjul såvel som miniaturebilleder til din YouTube-kanal. Dens 11. generation Intel Core i5-processor, RTX 3060 GPU og fantastisk til spillere, der elsker at oprette og redigere indhold. Selvom det har beskedne specifikationer, kan du nemt opgradere RAM til 64 GB for at øge systemets gengivelseskraft. Gaming-pc’en kan også monteres på et skrivebord.

Du kan stadig få en spil-pc til så lavt som $ 80- $ 16 GB, hvis du har et budget. En anstændig spilcomputer skal køre AAA-spil og være i stand til at håndtere tungt arbejde. Disse komponenter er prissat i henhold til det ydelsesniveau, du har brug for.