Overlevende af arbejdsdagen i organisationen

De fleste mennesker lider af stress på et tidspunkt i løbet af dagen. Når du erkender dit eget peak og lavt energiniveau, kan du arbejde med din krop ur til at opretholde høj produktivitet og årvågenhed. Det er fornuftigt at tackle de sværeste opgaver på højenergi tidspunkter, og når du føler lav, gøre enklere opgaver som sortering mail eller arkivering. Hvis du tvinger dig selv til at gøre vanskelige opgaver, når din energi er lav, vil du tage meget længere tid at afslutte dem.
Så start med planlægning tid for dig!
Du tror måske, du er lean-betyder penge-making maskine i din organisation, men alle maskiner skal nogle vedligeholdelsestid ud.
Tage korte pauser hver time hele dagen ikke mere end 10 minutter til at holde øje alarm og produktiviteten høj.
Ved frokosttid – gÃ¥ en tur – organisationen vil overleve uden dig i en time! Og desuden, du har brug for øvelsen.
Lyt til dit humør – hvis du bærer dit arbejde med en behagelig holdning uden at tvinge dig selv for meget – du er inden for dine grænser.
FÃ¥ organiseret!
Vent ikke for en stress angreb. En af de bedste måder at sænke dit stressniveau er skal organiseres bedre. Så mange mennesker gør sig syge på grund af deres mangel på organisation. De har ingen system, ingen idé om hvordan man kan administrere deres tid og generelt bare køre fra ene krise til den anden. Og den skøre ting er, det ikke tager en masse tid og penge for at få kontrol over dit liv!
Du og dit Team
En dynamisk og sammenhængende team i alle organisationer er det mest værdifulde aktiv! At yde personlig effektivitet coaching eller uddannelse er derfor en absolut prioritet. Hvis du og dit team er organiseret på et personligt plan så vil alle drage fordel gennem øget produktivitet, mindre stress og et gladere arbejdsmiljø. Alle disse faktorer har indvirkning på bundlinien, en god nok grund til din organisation til at investere i at hjælpe dig og dit team lære færdigheder for at være så effektiv som muligt.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.