Det skal du kigge efter når du køber tørretumbler

Det kan være rigtig svært at finde den rigtige tørretumbler. Der findes så mange forskellige producenter, moddeler, støjniveauer osv. Hvor skal man starte, og hvad skal man kigge efter? Det er netop det, du forhåbentlig ved, når du er færdig her om lidt. For det første skal du finde ud af, hvor mange penge du har budget til at bruge på din tørretumbler. Sammensæt et budget så du har en prisklasse at gå ud fra. Dernæst skal du i gang med at kigge efter tørretumblere, men hvad kigger du så efter? Et rigtig godt eksempel kunne være en Miele Tørretumbler.

Tjeklisten – Det skal du kigge efter

Det kan være svært at skelne mellem et godt tilbud og et dårligt tilbud. Med nedenstående tjekliste får du et overblik over de vigtigste ting indenfor tørretumblere.

  • Tørrekapaciteten. Det nok allervigtigste ved en tørretumbler er, at den kan tørre. Find ud af hvor mange kg tøj den kan tørre ad gangen og find ud af hvad der passer til dit forbrug.
  • Lydniveauet. Det er meget frustrerende at skulle lytte til en tørretumbler, derfor skal du holde godt øje med lydniveauet. Hos tørretumblere er lydniveauet målt i dB.
  • Energiklasse. Som så meget andet kører tørretumblere på strøm. Hold øje med energiklassen så du ikke skal betale alt for meget i strøm.
  • Ekstraudstyr. Det er vigtigt, at tørretumbleren kan håndtere alt slags stof, uden at ødelægge det. Med Softcare-teknologi bliver dit tøj tørret mere skånsomt, så det holder længere.

De 4 nøgleord

Ovenstående tjekliste har flere funktioner. Faktisk kan den bruges på de fleste produkter. Lydniveau, kapacitet, energiklasse og ekstraudstyr, sådan lyder de 4 nøgleord, til når du skal finde det bedst produkt. Fx gælder det også for vinkøleskabe. Et vinkøleskab er et produkt, man ikke ser alt for ofte. Alligevel er det faktisk et ret væsentligt produkt. Dets funktion er at holde vine ved en bestemt temperatur. Nu tænker du måske: ”Er det ikke kun vininteresserede, der bruger sådan nogle?”, til det lyder svaret: Nej. De kan lige så vel bruges af privatpersoner, og man kan faktisk smage en forskel. Du kan evt. forsøge dig med en ny hobby. Det kunne jo være at det var noget for dig. Hvis du har lyst til, eller er på udkig efter at finde et godt vinkøleskab, kan du læse meget mere her, eller du kan forsøge dig frem med de 4 nøgleord.